Produktionsplanerare till Electrolux Laundry Systems i Ljungby

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Electrolux Professional är världsledande inom produktion av professionella lösningar för tvätt, restaurang- och storkök. En stor andel av Electrolux omsättning investeras varje år i forskning och utveckling med fokus på att göra vardagen enklare för deras kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare arbetar du främst operativt, där din känsla för hur organsiationen bäst kan samspela är avgörande. Du förväntas bidra med idéer kring processförbättringar och här värdesätter man egenskaper som kreativitet och initiativtagande samt kritiskt tänkande. I rollen kommer du på sikt att besitta både produkt- och processkännedom. Du blir initialt provanställd via Inpeople, för att sedan beredas en anställning hos Electrolux Laundry Systems. Tjänsten är på heltid med placering på Electrolux enhet i Ljungby. Start sker 1 september 2017 eller enligt ö.k.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att jobba operativt, med ett kritiskt öga på processer och produkter. Electrolux är en organisation med högt i tak som värdesätter kreativitet och ett analytiskt arbetssätt. Du har god samarbetsförmåga och din kommunikativa sida är väl utvecklad. Du är inte rädd att ge dig ut på okänt vatten och värdesätter en arbetssituation där du får lära dig mycket nytt. Utbildning inom produktionsplanering alternativt MRP är önskvärt. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Josefin Gustavsson, Christoffer Petrén
Tjänst: Produktionsplanerare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Ljungby
Publiceringsdatum: 2017-06-26
Sök jobbet