Truckförare / Materialhanterare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu engagerade truckförare med vana av materialhantering och erfarenhet av att köra skjutstativtruck samt motviktstruck. Du arbetar heltid vid ett ständigt kvällsskift i en miljö med frihet under ansvar och där du verkligen gör skillnad! Du kommer förstärka ett kompetent lagerteam genom att arbeta med internservice gentemot produktionen genom att köra ut material till de olika stationerna enligt plocklistor. Även lastning och lossning av lastbil kan ibland ingå i arbetsuppgifterna. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning med start efter semesterperioderna och förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Din profil
Du förväntas hålla en hög servicenivå internt då truckförarna är nyckeln för att materialflödet fungerar smidigt. Du är bekväm med att ha en intern servicefunktion och trivs med rollen som materialhanterare. Vi ser med fördel att du är välorganiserad, har ett gott ordningssinne och är noggrann när du utför självständiga arbetsuppgifter. Du har behörighet för, samt vana av, att framföra skjutstativtruck och motviktstruck. Kvällsskift, måndag-torsdag, heltid. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Materialhanterare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-06-27
Sök jobbet