Industriarbete - Natt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en produktionsmedarbetare för tjänstgöring vid ett nattskift till vår kund inom tillverkningsindustrin i Växjö. Under nätterna övervakar du den automatiserade produktionsprocessen samtidigt som du arbetar med vissa monteringsmoment. Du fyller på maskiner med material, avsynar och kontrollmäter färdiga produkter och utför även en del monteringsjobb.

Din profil
Vi ser med fördel att du har en bakgrund inom tillverkande industri men lägger störst vikt vid att du har en förmåga att ta initiativ, arbeta självständigt men samtidigt bidrar med positiv attityd till det arbetslag du kommer ingå i. Uppdraget startar efter semesterperioden och förväntas leda till en tillsvidareanställning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-06-27
Sök jobbet