Webbdesigner till Smelink

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Smelink levererar hemsidor och E-handelslösningar till kunder över hela landet och vi är en av Sveriges äldsta webbyråer. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och i syfte att hjälpa våra många kunder att nå ännu högre höjder söker vi nu en webbdesigner UI/UX. Du kommer ingå i ett engagerat och kompetent team som arbetar i trevliga lokaler centralt i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren webbdesigner till vårt kreativa och engagerade team i Växjö. Du kommer i första hand arbeta nära våra projektledare för att finna rätt lösningar för våra kunder. Med din känsla för grafisk design och utformning hjälper du våra kunder att utveckla sina hemsidor till nya nivåer. Hos oss på Smelink är ingen arbetsdag den andra lik, vi rör oss snabbt i en föränderlig bransch och nyckeln till vår framgång är att arbeta öppet, prestigelöst och med sann glädje av att dela med sig av sina kunskaper och samtidigt ta del av andras erfarenhet. Vi trivs på jobbet och ser fram emot att välkomna ännu en engagerad kollega till gänget!

Din profil
Du är van användare inom HTML5 och CSS3 samt är välbekant med Adobe-paketet, särskilt Photoshop. Har du arbetat i Wordpress eller liknande Open Source- plattformar är det starkt meriterande, likaså kunskaper i Javascript och PHP är önskvärt. Vi tror att rätt person har ett par års kvalificerad erfarenhet från jobb som Webbdesigner eller Webbmaster. Tjänsten är på heltid med placering i Växjö. Vi samarbetar med Inpeople i denna rekrytering och ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag 2017-08-15 Observera att urval sker löpande under ansökningstiden.


Kontaktpersoner: Christoffer Petrén, Josefin Gustavsson
Tjänst: Webbdesigner
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-07-25
Sök jobbet