Flexibelt extrajobb för dig som truckförare i höst

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vill du ha ett flexibelt och roligt extrajobb i höst? Då kan det vara precis dig vi letar efter! Vi söker dig som har truckkort och vill vara en del av en bemanningspool tillsammans med ett härligt gäng studenter. Uppdraget består av truckkörning och orderplockning av elektronikprodukter hos vår kund i Växjö. Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål. Det finns allt från 3 till 8 timmars pass dag- och kvällstid under vardagarna där vi kombinerar kundens behov med vad som passar ditt schema bäst. Uppdraget är långsiktigt och vi ser därför gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba 2-3 kortare pass i veckan.

Din profil
Truckkorten A1-4 och B1-4 är ett krav samt att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager är det meriterande. Du är målinriktad, pigg och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Amanda Erlandsson, Jenny Samuelsson
Tjänst: Truckförare student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-09-18
Sök jobbet