Redovisningsekonom med intresse för controlling, Hydroware

Om oss
OM INPEOPLE Inpeople är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom sköter du självständigt delar av Hydrowares redovisning och rapportering, även för bolagets utländska dotterbolag. Du vidareutvecklar processer i bolagets affärssystem för uppföljning och kontroll av verksamheten. Arbetet innebär täta kontakter med företagets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till företagets redovisningschef. Du är ett aktivt stöd till verksamheten och fungerar som affärsstöd. Du är redovisningschefens högra hand och på sikt ser du dig själv i rollen som redovisningschef. Tjänsten löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Du som söker är utbildad civilekonom med inriktning mot redovisning. Du har ett antal års erfarenhet av just redovisning och vill gärna utvecklas inom området och ta ännu mer ansvar. Vi ser gärna att du även har ett intresse och viss kunskap inom controllerområdet. För att lyckas i rollen tror vi att du är analytisk, affärsmässig, proaktiv och ser möjligheter. Du trivs med att ta egna initiativ och att vara med och påverka. Du är därtill en prestigelös och kommunikativ person med ett konsultativt förhållningssätt. Det krävs även att du är serviceminded och trivs i samarbetet med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid är meriterande. Du har överlag en god systemvana och ett intresse för IT och digitalisering. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2017-09-05. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Josefin Gustavsson, Christoffer Petrén
Tjänst: Redovisningsekonom
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-08
Sök jobbet