Systemförvaltande produktionsberedare, Hydroware

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, analytisk och noggrann person med en bakgrund inom industrin? Har du erfarenhet av systemförvaltning och databashantering? Vill du arbeta med förbättringsarbete och produktionsoptimering ur ett mjukvarubaserat perspektiv? Då kan detta vara tjänsten för dig! Hydroware har ett egenutvecklat konfigurationssystem som omvandlar data till handfasta rapporter, hanterar en omfattande artikelstruktur och genererar relevant data till företagets olika avdelningar. Systemet är nyckeln till en lönsam och effektiv produktionskedja. Dina arbetsuppgifter kommer innebära allt ifrån systemförvaltning till produktionsberedning. Du får en viktig roll i att identifiera förbättringsmöjligheter i systemet såväl som i den fysiska produktionen. Du medverkar också till att sjösätta beslutade åtgärder. En stor del av din arbetsdag handlar om att arbeta med produktionsberedning parallellt med systemförvaltning. Tjänsten löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Vi söker dig som har din främsta talang i att se flöden och samband. Du kan enkelt definiera vilka åtgärder som behöver vidtas för att förbättra olika system och stödfunktioner. Vi tror att du har en industriteknisk bakgrund, gärna inom produktionsplanering eller annan relevant erfarenhet. Vidare har du ett stort intresse för IT och har tidigare arbetat med systemadministration, databashantering eller haft en roll som superuser. Som person är du ordningsam och strukturerad med en ödmjuk framtoning. Du är analytisk, har en god kommunikativ förmåga och ser möjligheter. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Du är van att jobba i affärssystem och erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid är meriterande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2017-09-05. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Christoffer Petrén, Josefin Gustavsson
Tjänst: Systemförvaltande produktionsberedare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-08
Sök jobbet