Logistikansvarig, Hydroware

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Hydroware förstärker nu organisationen med en drivande och sammanhållande logistikansvarig. Som logistikansvarig blir din uppgift att utveckla och förbättra det dagliga arbetet på lagret. Du anordnar och följer upp transporter och driver ett effektiviseringsarbete för att optimera lagerarbete och rutiner. Du har ett nära samarbete med både produktion och försäljningsavdelning och håller hela kedjan uppdaterad kring eventuella avvikelser. Du ansvarar för uppföljning av kvalitén på samarbetet med anlitade transportörer och leverantörsavtal. Du förväntas bidra med att skapa effektiva processer inom ditt arbetsområde och aktivt utveckla de nätverk och kontakter som krävs. Tjänsten löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Du som söker vet att lagerhantering är nyckeln till en effektiv produktionskedja. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna eget ansvar. Du är strukturerad, drivande och har en hög servicenivå. Du uppskattar en fartfylld miljö där det är mycket att göra och där ditt arbete kräver ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt för att skapa relationer, är stresstålig och lyhörd inför din omgivning. Du trivs i ett trevligt och prestigelöst team där det är nära till skratt och god sammanhållning. Vi ser gärna att har jobbat i liknande roller tidigare och har en bakgrund inom logistik – eller transportbranschen. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid är meriterande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2017-09-05. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Christoffer Petrén, Josefin Gustavsson
Tjänst: Logistikansvarig
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-08
Sök jobbet