Elingenjörer, Hydroware

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Till Hydroware söker vi nu två elingenjörer. Som elingenjör arbetar du med administrativa uppgifter såsom konstruktion, projektering och intern kommunikation. På sikt kan även kundsupport komma att bli aktuellt. Varje hissorder är unik och du arbetar självständigt med varje order. Arbetet sker i den löpande produktionen och utöver detta kan det förekomma både mindre och större projekt. Arbetet ställer krav på flexibilitet och att du trivs med att arbeta i en förändringsbenägen miljö. Då Hydroware befinner sig i en expansiv fas finns det goda möjligheter till utveckling inom tjänsten. Tjänsterna löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad elingenjör och som brinner för teknik, tillverkning och produktutveckling med fokus på el och/eller automation. Hydroware är ett företag i framkant och vi söker dels dig som är i början av din yrkeskarriär och som nu är redo att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Även du som hunnit jobba några år och är sugen på en ny utmaning är rätt för denna tjänst. Som person är du strukturerad, engagerad och kommunikativ. Du är en lagspelare och har ett öppet förhållningssätt gentemot både kunder och kollegor. Att du är lojal, arbetsam och drivande ser vi som en självklarhet. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD-verktyg såsom E3, E-plan eller liknande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2017-09-05. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Josefin Gustavsson, Christoffer Petrén
Tjänst: Elingenjör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-08
Sök jobbet