Maskinbyggare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en händig maskinbyggare till ett av Alvesta kommuns mest spännande bolag. Företaget har en stark efterfrågan på sina produkter och söker därför en ny medarbetare till teamet med start efter semestern. Du kommer vara omgiven av ett trevligt och kompetent gäng men arbetar samtidigt självständigt och bygger enligt ritning. Du är en klurig problemlösare med goda kunskaper inom svetsning, då gärna med erfarenhet av såväl rostfritt som svartstål, du bygger dina konstruktioner efter ritning och monterar, svetsar, samt gör enklare pneumatikkopplingar.

Din profil
Du har bred erfarenhet inom svetsning och montering och förstår att rollen som maskinbyggare ställer krav på noggrannhet, precision och en rejäl yrkesstolthet. Rätt person kommer beredas permanent anställning hos kundföretaget. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Maskinbyggare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-02
Sök jobbet