Kapare 2-skift till träindustri

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu en kapare inom träindustri. Främst kommer du att arbeta med kapning av virke, men på sikt kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella. Arbetet är förlagt till 2-skift. Du kommer till en början att vara anställd av Inpeople men arbeta hos vår kund i Uppvidinge. För rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Din profil
Du som söker har god industrivana, och ett önskemål är att du har kunskap om trä som material. Du är en lagspelare som gärna hugger i om det behövs i andra delar av fabriken. Då arbetet är förlagt till 2-skift är körkort och tillgång till bil en nödvändighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning och arbetar med hög kvalitetsmedvetenhet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Kapare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2017-08-02
Sök jobbet