Montör till företag i Uppvidinge

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera driftiga montörer för arbete hos vår kund i Uppvidinge. Företaget är verksamt inom tillverkande industrin och som montör av förarhytter kopplar du i huvudsak enklare el, monterar utrustning samt arbetar efter ritning. Har du kunskaper inom hydraulik eller fordonsel är det extra meriterande.

Din profil
Grundkrav: Vi tror att rätt person kanske har någon form av utbildning eller yrkesbakgrund inom el-sidan, så som automation eller hydraulik. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap av kretsscheman eller liknande. Uppdraget löper på heltid, dagtid och med goda chanser till anställning direkt hos kunden. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2017-08-02
Sök jobbet