Svetsare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren svetsare som vill förstärka ett kompetent och engagerat team när företaget nu tar fortsatt positiva kliv i sin utveckling. Vår kund är verksam inom fordonsbranschen och är certifierad mot 3834-2 vilket ställer krav på att du klarar att avlägga ett godkänt licensprov hos kunden. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet som svetsare och att du har en god förståelse för ritningsläsning. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Grundkrav: Du har erfarenhet som MIG/MAG-svetsare, IW-diplom är meriterande men inget krav. Beskriv i din ansökan vilka svetsmetoder du behärskar. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Svetsare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2017-08-02
Sök jobbet