Elmontör med eller utan erfarenhet

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund har mycket att göra och söker därför fler engagerade kollegor till elmontageavdelningen. Du som söker har elteknisk utbildning och arbetsuppgifterna består främst av att bygga elskåp. Har du erfarenhet inom automation eller styr och regler är det meriterande. Vi tror att du som kommer trivas bäst i denna roll är social, alltid gör ett gediget arbete och är intresserad av att lära dig nya saker. Arbetstiden är förlagd till dagtid, alternativt ständigt kvällsskift måndag-torsdag. Start sker enligt överenskommelse.

Din profil
Vi tror att du har en gymnasial utbildning inom El/Automation/Styr och Regler - eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du behärskar kretsscheman. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Elmontör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-08-02
Sök jobbet