Maskinkonstruktör

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ambitiös konstruktör med inriktning mot maskin eller automation till ett av Alvesta kommuns mest spännande företag. Du ingår i ett team av flera kompetenta och engagerade kollegor och du kompletterar teamet genom att ta fram, rita och konstruera företagets produkter enligt kundspecifika orders.

Din profil
Vi tror att du som söker är utbildad högskoleingenjör inom maskinteknik eller automation. Vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion tidigare men viktigast är att du är redo att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du trivs med självständigheten som följer med yrket och är samtidigt öppen för att ta del av – och dela med dig av – andras erfarenhet och kunskap. Rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos företaget efter en inledande period som konsult och kollega med oss på Inpeople. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Konstruktör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-06
Sök jobbet