Truckförare sökes till extrajobb natt i höst

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av att jobba natt i höst? Vi söker just nu dig som truckförare till nattjobb hos vår kund i Växjö i höst. Du blir en del av vår bemanningspool där alla hjälps åt att täcka upp pass under sena kvällar och nätter. Även helgjobb under dagtid kan förekomma. Uppdraget består av truckkörning samt plock främst på kyllager. Passen är förlagda under veckans alla nätter och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba 2-3 gånger i veckan under terminerna. Uppdraget är långsiktigt så vi söker dig som har minst ett år kvar på dina studier.

Din profil
Truckkort med behörigheterna A1 samt B2 är ett krav, dock är A1-4 och B1-4 meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning är det meriterande. Som person är du hjälpsam, pigg och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-08-07
Sök jobbet