Elmontörer och sluttestare till Hydroware

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Hydroware i Alvesta söker nu elmontörer, gärna med erfarenhet av automation. Arbetet innebär att du kopplar enligt elschema och utöver detta tillkommer viss mekanisk montering. Vidare söker Hydroware även sluttestare . Som sluttestare arbetar du med sista steget i Hydrowares produktionskedja, där hissystemet funktionstestas innan leverans till kund. Du testar systemets funktioner, utför mätningar och felsökning med hjälp av elschema och verktyg. Även att utföra vissa justeringar tillhör denna roll. Tjänsterna löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Du som söker tjänsten som elmontör har antingen en gedigen utbildning inom el alternativt minst ett års erfarenhet i närtid av yrket som elmontör inom industrin. Du läser kretsscheman obehindrat. Hydroware vill att du som söker är noggrann och har ett gott ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig ny kunskap och goda råd, precis som du delar med dig av detsamma till dina kollegor. För tjänsten som sluttestare söker Hydroware dig som är utbildad inom el / automation alternativt har minst ett par års erfarenhet inom liknande arbete. Du läser elschema obehindratDu är snabbtänkt, självgående och har ett analytiskt förhållningssätt. Då arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor krävs det att du fungerar väl i grupp. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2017-09-05. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-08-08
Sök jobbet