Extrajobb inom lager och produktion

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som pluggar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra inom lager och produktion med arbetsuppgifter som packning, avemballering och traditionellt lagerarbete i höst. En del tekniska inslag kan förekomma. Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba 1-2 pass i veckan. Som person är du driven, noggrann och kan jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Du har tekniskt intresse och är flexibel då inhopp med kort varsel kan bli aktuellt. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag.


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-10-01
Sök jobbet