Extrajobb i ny spännande bemanningspool

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med i uppstarten av en ny bemanningspool hos en av våra viktigaste kunder? Vi söker dig som vill kombinera studierna med att jobba extra i ett glatt och härligt gäng med praktiska arbetsuppgifter! Arbetstiderna är förlagda på dagtid under veckodagarna och arbetsuppgifterna består av bland annat packning och sortering av varor, och annat traditionellt lagerarbete. Du som söker studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba ca 2 pass per vecka. Arbetsplatsen ligger centralt och schemat läggs utifrån din tillgänglighet vecka för vecka.

Din profil
Vi söker dig som är pigg och trevlig, noggrann med det du gör och van att jobba i ett högt tempo. Du är också flexibel då kortare inhopp kan bli aktuellt. Uppdraget löper på lång sikt och därför ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-10-26
Sök jobbet