Advisor till DHL Freights studentpool i Secondline

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg-och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 470 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. DHL Freights Kundservice i Växjö ansvarar för all kundservice gällande våra inrikesprodukter. Vi är cirka 120 medarbetare placerade i trevliga lokaler på Arabygatan 80 i Växjö. Vi hanterar förfrågningar både via telefon och mail från kunder belägna i hela Sverige. För oss är tillgänglighet och kundbemötande viktigt för att vi ska kunna leverera en positiv kundupplevelse. Därför är kundfokus samt ditt engagemang som medarbetare oerhört viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter
Till DHL Freights studentpool i Secondline söker vi nu flera serviceinriktade och ansvarsfulla studenter. DHL erbjuder en spännande och utvecklande roll där du arbetar med att aktivt tillhandahålla bästa service och återkoppling till kunderna vid pågående godssökning. Rollen innebär mycket kundkontakter både via mail och telefon samt nära interna kontakter med andra funktioner inom DHL. Uppdraget är långsiktigt och det finns en förväntan i att du har möjlighet att jobba cirka två dagar i veckan under större delen av din studietid. Möjlighet finns till att både jobba hel- och halvdagar. Upplärning kommer ske under fem heldagar med start vecka 2.

Din profil
Vi söker dig som med stort engagemang och ansvar tar dig an en ny utmaning. Din arbetsmoral är hög och du har inställningen att ingenting är omöjligt. Du är kundfokuserad och vill bidra med en hög servicekänsla mot både kunder och kollegor. Du är naturligt kontaktskapande och trivs med flera parallella arbetsuppgifter. Du har lägst gymnasieutbildning, god datavana och förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Då koncernsspråket är engelska behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktpersoner: Jenny Samuelsson, Amanda Erlandsson
Tjänst: Advisor student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-12-12
Sök jobbet