Administratör till Växjöföretag

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en serviceinriktad och noggrann administratör som vill vara en del i ett härligt och socialt arbetsteam. Du kommer huvudsakligen att jobba med orderläggning och administrativa uppgifter såsom registrering och ärendehantering. På ett affärsmässigt och proffsigt sätt arbetar du nära kunder och säljteam, och har även dialog med tillverkare och leverantörer. Du hanterar därtill krediteringar, returer och reklamationer. Uppdraget är långsiktig och förväntas starta omgående. Tjänsten är på heltid, vardagar 08.00-17.00. Ambitionen är att uppdraget ska övergå i en anställning hos kunden.

Din profil
Du som söker stormtrivs i administratörsrollen och älskar struktur, ordning och reda. Du är ytterst noggrann, samtidigt som du jobbar effektivt. Du är drivande och växer med ansvar. Du trivs därtill i en kultur som präglas av framåtanda, samarbete och humor. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och program.Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT, och hanterar Office-paketet obehindrat. Vi ser gärna att du har jobbat i en serviceinriktad roll tidigare. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-12-11
Sök jobbet