Truckförare helg och natt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker Dig som har truckkort och söker ett extrajobb under helger och nätter! Arbetsuppgifterna består av truckkörning samt plock, främst på kyllager. Passen är förlagda under veckans alla nätter samt dagtid på helger. Uppdraget är långsiktigt och vi ser gärna att du som söker har möjlighet att jobba 2-3 pass i veckan.

Din profil
Truckkort med behörigheterna A1 samt B2 är ett krav, dock är A1-4 och B1-4 meriterande. Det är också ett krav att du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning är det meriterande. Som person är du framförallt hjälpsam och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-11-23
Sök jobbet