Maskinkonstruktör

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Viverk utvecklar, producerar och marknadsför industritvättmaskiner med tyngdpunkt på kundanpassade specialmaskiner men även i ett standardsortiment. Kunderna återfinns främst inom den tillverkande industrin och huvudsakligen Skandinavien. Bolaget har huvudkontor och produktion i Vislanda med ca 25 anställda. Här finns även eget laboratorium för renhetsmätning och processutprovning. Bolaget strävar efter att hela tiden ligga i framkant vad gäller teknisk utveckling. Fokus är att ge kunden effektiva systemlösningar med hållbarhet i alla led, såväl ekonomiskt som miljömässigt. Samtliga produkter är väl anpassade för höga produktionskrav och håller hög kvalitet i konstruktion och funktion. Viverk startades 1947 och inriktningen på industritvättmaskiner började 1965. Viverk har försäljningskontor i Åkersberga och ett dotterbolag i danska Randers. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och ser en stor potential i framtiden då industrins renhetskrav på olika applikationer kontinuerligt ökar.

Dina arbetsuppgifter
Det här är tjänsten för dig som vill vara med på en resa som kommer innehålla tillväxt, tekniska utmaningar och karriärmässig utveckling! Under hösten har vi förstärkt vårt konstruktionsteam och då efterfrågan på våra produkter är rekordhög och trenden är ihållande rustar vi nu för fortsatt expansion genom att anställa ytterligare en teknikintresserad maskinkonstruktör. Du blir involverad i projektens samtliga moment, du bistår säljarna med tekniskt underlag i offertstadiet, du utvecklar och tar fram ritningar för våra kundunika anläggningar och du fungerar även som ett bollplank gentemot våra maskinbyggare i produktionen. Du agerar som projektledare för projekten genom dess olika faser. Då våra industritvättmaskiner ofta kräver komplexa kundunika lösningar tror vi att rätt person ser sig själv som en klurig problemlösare som motiveras av att se sina teoretiska modeller växa fram till färdiga produkter. Vi är ett kompetent utvecklingsteam som har roligt på jobbet och gärna utbyter erfarenheter och idéer och vi ser fram emot din förstärkning.

Din profil
Vi är ett trevligt gäng med stort intresse för teknik och med en god affärsförståelse. Vi kommer befinna oss i tillväxt med positiva utmaningar kommande år varför vi söker dig som skulle motiveras av att vara en del i denna resa. Du kommer ges utrymme till kompetensmässig och karriärmässig utveckling nu samt i takt med att vi växer. Viverk arbetar företrädesvis i Inventor och dess olika kopplade applikationer. Grundläggande kunskaper i engelska erfordras då viss del av maskinerna exporteras. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Maskinkonstruktör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-11-30
Sök jobbet