Truckförare till attraktivt bolag i Växjö

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som engagerad och erfaren truckförare. Dina arbetsuppgifter är främst lastning och lossning av ankommande gods men även arbete med internservice då du kör ut material till de olika stationerna i prouktionen enligt plocklistor kan ingå. Arbetstiderna är förlagda under dagtid men vid önskemål om kvällskift kan även ständig kväll vara aktuellt. Du kommer förstärka ett kompetent lagerteam och arbeta i en miljö med frihet under ansvar och där du verkligen gör skillnad! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning med start så snart som möjligt och förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Din profil
Du förväntas hålla en hög servicenivå och vi ser med fördel att du är välorganiserad, har ett gott ordningssinne och är noggrann när du utför självständiga arbetsuppgifter. Du har behörighet för, samt vana av, att framföra skjutstativtruck och motviktstruck. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-12-03
Sök jobbet