Vill du jobba extra i vinter?

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och stärka upp vår bemanningspool i vinter? Vi söker nu dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill jobba extra hos oss under vinterns lediga dagar! Du kommer vara med i vår befintliga bemanningspool inom lager och produktion där du tillsammans med ett härligt gäng utför arbetsuppgifter så som avemballering, packning av varor och övrigt traditionellt lagerarbete.

Din profil
Vi söker dig som är pigg och glad, flexibel och noggrann med det du gör. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Produktionspersonal student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-12-05
Sök jobbet