Elmontörer och sluttestare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu elmontörer, gärna med erfarenhet av automation till vår kund utanför Växjö. Arbetet innebär i huvudsak att du kopplar enligt elschema och även viss mekanisk montering. Vi söker också dig som söker nya utmaningar som sluttestare. Arbetet som sluttestare innebär att du testar systemets funktioner, utför mätningar och felsökning med hjälp av elschema och verktyg som sista steg i produktionskedjan. Det är här produkten funktionstestas innan det levereras till kund. Rollen innebär även att man utför justeringar. Tjänsterna löper på heltid med placering i Alvesta. Tillträde snarast.

Din profil
Du som söker tjänsten som elmontör har antingen en gedigen utbildning inom el alternativt minst ett års erfarenhet i närtid av yrket som elmontör inom industrin. Du läser kretsscheman obehindrat. Du som söker är noggrann och har ordning omkring dig. Du har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig ny kunskap och goda råd, precis som du delar med dig av detsamma till dina kollegor. För tjänsten som sluttestare söker vi dig som är utbildad inom el / automation alternativt har minst ett par års erfarenhet inom liknande arbete. Du läser elschema obehindrat. Du är snabbtänkt, självgående och har ett analytiskt förhållningssätt. Då arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor krävs det att du fungerar väl i grupp. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2017-12-05
Sök jobbet