Flexibelt extrajobb

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en del av vår bemanningspool tillsammans med ett härligt gäng studenter och extrajobbare. Har du ett eget bolag, jobbar deltid eller studerar kan det vara precis dig vi söker! Lagret ligger centralt i Växjö och uppdraget består av truckkörning och orderplockning av elektronikprodukter. Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål. Det finns allt från 3 till 8 timmars pass dag- och kvällstid under vardagarna där vi vecka för vecka kombinerar kundens behov med vad som passar ditt schema bäst. Uppdraget är långsiktigt och rätt personer stannar ofta i poolen flera år.

Din profil
Truckkorten A1-4 och B1-4 är ett krav på plats och antigen har du det nu eller är intresserad av att ta ett truckkort i samarbete med oss. Du har en annan huvudsakligsysselsättning exempelvis en deltidsanställning, studerar eller har ett eget bolag. Du är målinriktad, pigg och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Amanda Erlandsson, Jenny Samuelsson
Tjänst: Truckförare student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2017-12-05
Sök jobbet