Produktionschef

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Quickbutton Badges historia sträcker sig tillbaka till sent 70-tal och företagets första produkter var kampanjknappar. Därav företagsnamnet! Allt sedan dess har vi varit en ledande leverantör av kampanjknappar, namnskyltar och konferensbrickor och våra produkter har använts att sprida välkända varumärken världen över. Quickbutton Badges bedriver produktion i den egna fastigheten i Åseda, Småland. Vår fabrik omfattar ca 2.000 kvm produktionsyta och i fastigheten inryms även utvecklingsavdelning för nya produkter samt ledning och administration. Idag är Quickbutton Badges mycket välkänt och erbjuder ett stort urval av produkter för identifikation till kunder i hela världen. Vi har verksamhet i Finland och Danmark samt lokala representanter på flera stora europeiska marknader. Vi har ett långvarigt samarbete med flera stora välkända företag och du ser våra produkter dagligen vid besök i detaljhandel, banker, resebolag, sjukvård m.m.

Dina arbetsuppgifter
Vi vet att det är de små detaljerna som skapar helhetsintrycket och våra skyltar och namnbrickor skapas därför alltid med fokus på att smälta in i den miljö där de ska synas. Således innehåller vår produktionskedja flera olika trycktekniker för att kunna leverera produkter med hög grafisk precision till tusentals kunder varje år. Vi rör oss mellan äldre beprövade tekniker till de mest moderna och avancerade metoderna på marknaden och kan därför skräddarsy efter kundernas önskemål. Vi använder oss bland annat av screentryck, digitaltryck, nålgravyr, lasergravyr och materialen är främst metall eller plast, men även andra material förekommer. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller produktionsplanering, internlogistik samt god arbetsmiljö och vi söker nu dig som kan fortsätta driva detta arbete, utveckla våra processer och även utmana våra befintliga tillvägagångssätt. Produktionen består idag av nio engagerade och kompetenta medarbetare som ser fram emot att fortsätta vår utveckling tillsammans med dig.

Din profil
Vi söker en trygg, inspirerande och lyhörd ledare som är stöpt i ett modernt synsätt vad gäller produktion. Du kommer att ha personalansvar, vara representant i ledningsgruppen samt driva förbättrings- och kvalitetsarbeten och utveckla våra processer och produkter. Du har ett stort tekniskt intresse och har lätt för att ta till dig ny teknik. Vi tror att du som söker arbetar med personal- och produktionsledning inom industri, logistik eller teknik idag och är intresserad av att ta klivet in i denna roll. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse och du anställs vid Quickbutton Badges AB med stationeringsort Åseda.


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Produktionschef
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2017-12-06
Sök jobbet