Lagermedarbetare sökes till uppdrag med start slutet av januari

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill jobba hos vår kund i Växjö med start i mitten på januari. Du kommer att arbeta med traditionellt orderplock enligt plocklista samt packning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Då kunden har ett stort antal artiklar i sitt sortiment ställs höga krav på noggrannhet och ordning i arbetet. Hos kunden möts du av en trevlig och ren miljö samt en glad och pigg arbetsgrupp. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och är tänkt att pågå till början av april. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete på lager eller i butik. Du är prestigelös, pigg och trevlig. Då arbetet ställer höga krav på ordning samt noggrannhet kommer stor vikt läggas vid dessa egenskaper. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-01-15
Sök jobbet