Elkonstruktör

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång! För mer information besök vår hemsida hydroware.se

Dina arbetsuppgifter
Våra elkonstruktörer är en viktig del i såväl beredningsfasen som i produktutvecklingen och är därmed en nyckel till vår fortsatta framgång. För att kunna möta den höga efterfrågan på våra produkter förstärker vi nu vårt elkonstruktionsteam ytterligare en tjänst, i dagsläget är vi sex personer i teamet som ser fram emot att välkomna fler kollegor. Teamet består av kollegor med gedigen erfarenhet och de med mer junior profil. Det innebär en variation på arbetsuppgifternas innehåll men även av deras komplexitet. Teamet arbetar med beredning, produktutveckling och förbättringsaktiviteter inom avdelningen. Då vi expanderar önskar vi förstärka teamet med antingen en mer erfaren eller en mer junior profil. Tjänsten är en heltidsanställning hos Hydroware, med placering i Alvesta.

Din profil
Vi vill gärna komma kontakt med dig som har en relevant bakgrund inom El/Automation eller närliggande kompetens. Vi ser gärna sökande med varierande erfarenhetsnivå. Vi kan erbjuda stimulerande utmaningar på olika nivåer inom bolaget. Erfarenhet av CAD-verktyg såsom E3, E-plan eller liknande verktyg är meriterande. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Elkonstruktör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2018-01-08
Sök jobbet