Resande Servicetekniker

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Viverk utvecklar, producerar och marknadsför industritvättmaskiner med tyngdpunkt på kundanpassade specialmaskiner men även i ett standardsortiment. Kunderna återfinns främst inom den tillverkande industrin och huvudsakligen Skandinavien. Bolaget har huvudkontor och produktion i Vislanda med ca 25 anställda. Här finns även eget laboratorium för renhetsmätning och processutprovning. Bolaget strävar efter att hela tiden ligga i framkant vad gäller teknisk utveckling. Fokus är att ge kunden effektiva systemlösningar med hållbarhet i alla led, såväl ekonomiskt som miljömässigt. Samtliga produkter är väl anpassade för höga produktionskrav och håller hög kvalitet i konstruktion och funktion. Viverk startades 1947 och inriktningen på industritvättmaskiner började 1965. Viverk har försäljningskontor i Åkersberga och ett dotterbolag i danska Randers. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och ser en stor potential i framtiden då industrins renhetskrav på olika applikationer kontinuerligt ökar.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en stark efterfrågan på våra produkter och vi växer snabbt. Därför kommer vi nu förstärka med ytterligare en servicetekniker för att ta hand om vår växande kundkrets och de anläggningar de investerat i. Efter en gedigen introduktion kommer du att arbeta ute på fältet med service, förebyggande underhåll samt reparation och montage. När du arbetar på hemmaplan förbereder du i första hand kommande servicearbeten samt administrerar utförda arbeten. Våra servicetekniker har ca 2-3 övernattningar per vecka och med få undantag sker resorna inom Sverige.

Din profil
Du som söker är brett kunnig och erfaren inom svetsning och mekanik. Du trivs med att ge god service, är en klurig problemlösare du och uppskattar det varierande arbete som denna tjänst innebär. Goda kunskaper i engelska är en stor fördel. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Servicetekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2018-01-11
Sök jobbet