Montörer till kyl-och värmepumpar

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker kompetenta och händiga montörer till ett av Växjös absolut trevligaste industriföretag. Du kommer arbeta heltid vid ett ständigt kvällsskift måndag-torsdag där lagsammanhållning, ansvarskänsla och engagemang är ledord. Uppdraget kommer övergå i en tillsvidareanställning för rätt personer. Företaget har idag ett brett sortiment av standardprodukter som dock ofta innehåller vissa kundanpassningar. Det innebär att det ena montagejobbet inte är det andra likt och därför ser vi med fördel att du som söker är en erfaren montör från tillverkande industri. Du arbetar i en ljus och trevlig miljö med kompetenta och engagerade kollegor runt omkring dig. Du tillhör en avdelning och samspelet med dina kollegor är viktigt samtidigt som själva arbetsuppgifterna utförs självständigt med krav på noggrannhet och produktivitet.

Din profil
Vi söker händiga personer med god erfarenhet som montering eller liknande. Ange i din ansökan om du har truckkort eller traverskort. Erfarenhet av ritningsläsning är ett krav och du ska kunna jobba kvällsskift. Erfarenhet av svetsning eller lödning är meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-02-05
Sök jobbet