Extrajobb på lager i Malmö

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund Alwex söker nu dig som är student och vill ha ett långsiktigt extrajobb i Malmö, arbetet innebär också en perfekt möjlighet till säkrat sommarjobb under din studietid om du själv vill. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av varuplock gällande livsmedelshantering och orderplock samt allmänt förekommande arbetsuppgifter vid en godsterminal. Tidigare erfarenhet av terminalarbete är meriterande. Arbetstiderna är varierande och förlagda främst under nätter, men även eftermiddagar, helger samt vissa dagskift förekommer. Du kommer hjälpa till att täcka upp för bland annat sjukfrånvaro och planerad ledighet. Vi ser därför att du som söker är prestigelös, flexibel och har möjlighet att ibland hoppa in med kort varsel.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % . Vi söker initialt tre personer som kan och vill arbeta ungefär 2 pass var per vecka. Du har minst ett år kvar på dina studier och som person är du trevlig, noggrann och är van vid att växla upp tempot vid behov. Har du truckkort är det meriterande men rätt person ges annars möjlighet att erhålla truckkort genom Inpeople. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-01-15
Sök jobbet