Medarbetare till internservice, Atea Logistics

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Atea Logistics AB, koncernens logistikföretag med huvudkontor i Växjö, har en omsättning ca 5 miljarder svenska kronor och är ca 200 anställda. För mer information se www.atea.com.

Dina arbetsuppgifter
Ateas Internservice består idag av fem medarbetare. Internservice ansvarar för reception, telefonväxel, telefoni, matsal och övrig service. Då en av medarbetarna inom Internservice kommer vara tjänstledig under en längre period söker vi nu en vikarie till köket. Som medarbetare inom Internservice kommer du i huvudsak att ansvara för frukost- och lunchservering, vilket innebär beställningar, förberedelser och undanplockning och disk efteråt. Tjänsten är på heltid med placering i Växjö. Tjänsten löper till och med augusti 2019. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig med stor social kompetens och som trivs i mötet med människor. Du tycker om att jobba i team, är självgående och bra på att ta egna initiativ. Du är därtill organiserad och strukturerad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom servering kan det vara meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Internservice
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-01-31
Sök jobbet