Verkstadsarbetare

Om oss
Viverk utvecklar, producerar och marknadsför industritvättmaskiner med tyngdpunkt på kundanpassade specialmaskiner men även i ett standardsortiment. Kunderna återfinns främst inom den tillverkande industrin och huvudsakligen Skandinavien. Under 2017 har Viverk genomfört ett lyckat ägarskifte och samtidigt stärkt sin position på marknaden med en tillväxt om ca 50%. Under 2018 kommer vi att omsätta drygt 50 mkr och i takt med att organisationen utvecklas och växer söker vi nu ytterligare en projektledare för att kunna ta nya kliv i vår utveckling.

Om företaget
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu verkstadsarbetare till Viverk AB i Vislanda. Du kommer anställas direkt av Viverk och tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag - fredag, med tidig stängning på fredagar. Vi erbjuder god stämning bland trevliga kollegor och utbyte av kunskap och erfarenheter. Vi ser fram emot förstärkning i verkstaden! Som verkstadsarbetare kommer du få en gedigen introduktion av erfarna och trevliga kollegor. Du svetsar ihop stommen till våra industritvättmaskiner som består av rostfritt material, därefter utför du samtliga steg i monteringen av t.ex pneumatikkopplingar, motorer, specialfunktioner och utrustning. Kundunika produkter kan ibland ta flera veckor att färdigställa varför vi söker en klurig problemlösare som trivs med att tänka kreativt och bidra till företagets fortsatta utveckling. Viverk har en välutrustad plåtverkstad där nya idéer kan testas och provas. Du kommer vara omgiven av ett trevligt och kompetent gäng och arbetar samtidigt självständigt. Du har ett nära samarbete med våra konstruktörer, fungerar ofta som deras bollplank och bygger enligt ritning.

Din profil
Du har grundläggande kunskaper inom svetsning och montering och känner att du skulle vilja arbeta i en miljö där trevliga och kompetenta kollegor bidrar till en atmosfär av yrkesstolthet och stort kunnande. Du kan ha varierande erfarenhet, vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper som din erfarenhet. Vi vill att du som söker är ute efter en långsiktig anställning och ser framtiden an tillsammans med Viverk. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2018-02-06
Sök jobbet