Grafisk produktionsmedarbetare, EcoSign

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
EcoSign skyltar i Sverige AB grundades 2010 och drivs av fyra delägare med över ett sekels gemensam skylterfarenhet. Tillsammans med vår erfarna personal som alla jobbat många år i skyltbranschen är vi i dagsläget totalt 17 anställda. Hos EcoSign möter du ett engagemang och ett ansvarstagande som du kanske inte är riktigt van vid. I kraft av vår erfarenhet kan och vågar vi tänka nytt och vi ser det som en självklarhet att utmana dig med nya idéer, samtidigt som vi vill vara lyhörda för dina egna önskemål och visioner. Våra skyltar är våra bästa marknadsförare. Kunnande, kvalitet, service och ett stort engagemang genomsyrar allt vi gör – det är detta som gör EcoSign annorlunda. Tack vare en unik erfarenhet från försäljning, tillverkning och projektledning av skyltar och omprofileringar är EcoSign ett av de ledande skyltföretagen i Sverige och Norden.

Dina arbetsuppgifter
Till EcoSign söker vi nu en ansvarstagande och serviceinriktad medarbetare inom grafisk produktion. Du jobbar till största del i företagets ateljé där du arbetar med folieproduktion. Du skär, printar och applicerar vinylfolie på skyltar, vepor, banderoller, fönster och bilar. Du tar även fram underlag för produktionsfiler, tar emot mindre beställningar, hanterar inköp samt välkomnar kunder in i fabriken. Tjänsten löper på heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som trivs i det lilla bolaget där alla hjälps åt. Du tar eget ansvar för ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare som ser till teamets bästa. Du har ett grafiskt seende och erfarenhet av att läsa konstruktioner. Du är därtill noggrann och har med fördel ett tekniskt intresse. Du har god fysik då arbetet bitvis kan vara tungt. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav. Du har lägst gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har kunskaper i program som Flexisign, Adobe Illustrator och Corel Draw. Att du är prestigelös och hjälper till där det behövs ser vi som en självklarhet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2018-03-02. Kontakta gärna Josefin Gustavsson på 0470-74 00 80 om du har frågor. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Grafisk produktionsmedarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-02-08
Sök jobbet