QA Testare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till ett välkänt och starkt etablerat spelutvecklingsbolag i centrala Växjö söker vi nu testare. Du säkerställer att spelen har god funktionalitet, du identifierar och analyserar buggar, agerar bollplank till systemutvecklarna med nödvändiga åtgärder samt skapar dina egna testcase. Du jobbar agilt i ett SCRUM-inspirerat team, men utför samtidigt dina arbetsuppgifter självständigt.

Din profil
Du vill fördjupa dig inom området Quality Assurance / testning och du som söker kan vara såväl erfaren som mer junior. Om du känner att du passar in på beskrivningen vill vi gärna komma i kontakt med dig. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast. Välkommen!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Testare / QA
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-02-06
Sök jobbet