Grafisk producent till IV Produkt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Med huvudkontor och produktion i Växjö sysselsätter vi 330 personer och omsätter drygt 760 Mkr. Idag har vi flera säljkontor i Sverige samt exportförsäljning genom flertalet dotterbolag och partners. Företaget är privatägt, vilket borgar för långsiktighet och engagemang.

Dina arbetsuppgifter
IV Produkt expanderar och söker nu en grafisk producent till sitt erfarna team på marknadsavdelningen. IV Produkt erbjuder ett varierande arbete inom marknadsföring och kommunikation och söker dig som lockas av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Dina arbetsuppgifter blir att utforma och producera marknadsföringsmaterial för tryckta och digitala medier. Du hanterar marknadsanpassningar och språkversioner. Du kommer till stor del att arbeta inom givna mallar och koncept, men det är även viktigt att du känner dig bekväm med att ta fram egna förslag och kreativa lösningar.

Din profil
Du som söker trivs i en organisation där tempot är högt och där ditt arbete har avgörande betydelse. Du sporras av eget ansvar, högt satta mål och mår bra i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt. Du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du är noggrann och strukturerad med stark formkänsla. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i InDesign, Photoshop, Illustrator och Office-paketet. Om du har arbetat med webbpublicering, bilder och rörligt material är det meriterande. Talar du dessutom tyska är det ytterligare ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Grafisk producent
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-04-22
Sök jobbet