Administratör för omgående start

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en administratör för omgående uppdrag. Kunden finns inom IT-branschen och tidigare erfarenhet av detta är meriterande men inget krav. Du arbetar med registrering av uppgifter i olika interna system och det kommer ställas höga krav på din noggrannhet. Uppdraget är långsiktigt och förväntas starta omgående. Uppdraget löper på heltid där du arbetar vardagar mellan kl. 08.00 – 17.00. Ambitionen är att uppdraget ska övergå i en anställning hos kunden.

Din profil
Tidigare administrativ erfarenhet är meriterande. Du arbetar metodiskt och med stor noggrannhet. Du behärskar engelska i både tal och skrift. Du är social och trivs i samarbete med andra. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-14
Sök jobbet