Inköpsadministratör, Atea Logistics

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har cirka 6900 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på drygt 32 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs. För mer information se www.atea.com Atea Logistics AB är koncernens distributör och expert på it-logistik. Atea Logistics AB har en omsättning på cirka 4,8 miljarder svenska kronor och är 200 anställda. Avdelningen Inköpsadmin är en del av inköpsorganisationen och hanterar den övergripande delen av inköpsrelaterade transaktioner och består idag av sju medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en drivande och ansvarstagande lagspelare med ambitioner. Din uppgift blir att tillsammans med övriga medarbetare administrera dagliga inköpstransaktioner. I huvudsak innebär det att leveransbevaka Atea Logistics inköpsorderstock, hantera inkommande information från leverantör, förmedla information vidare i Atea Logistics leveranskedja samt andra administrativa delar kring vår inköpshantering. Du kommer att arbeta tätt ihop med andra funktioner inom Atea Logistics, men framförallt mot leverantör. Tjänsten löper på heltid med tillträde så snart som möjligt. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling inom Atea Logistics.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att ständigt hitta nya lösningar. Du tycker om att ta ansvar och antar mer än gärna utmaningar. Du trivs i en affärsdriven och positiv företagskultur och gillar att jobba mot uppställda mål. Du har därtill ett organiserat arbetssätt och ser i alla lägen till teamets bästa. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du sätter dig snabbt in i nya affärssystem och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av inköpsadministration, alternativt en utbildningsbakgrund inom inköp och/eller logistik. Då en del av Atea Logistics arbete fokuserar på att automatisera delar av transaktionshanteringen ser vi dessutom gärna en bakgrund av tekniska lösningar inom inköpshantering. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2018-04-03. Kontakta gärna Josefin Gustavsson på 0470-74 00 80 om du har frågor. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Inköpsadministratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-15
Sök jobbet