Ekonomiassistent till Electrolux

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till Electrolux i Ljungby söker vi just nu en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta i ett team där dina primära arbetsuppgifter är att arbeta med bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar och kontoavstämning. I tjänsten ingår även att arbeta i olika system, hjälpa till med redovisning, analys och inrapporting samt varierande administrativa arbetsuppgifter. Detta är ett heltidsuppdrag med omgående start och som sträcker sig över sommaren. Arbetstiden är måndag – fredag kl 07.30-16.30 med flextid.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är flexibel och villig att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs i en miljö där det är full fart och mycket att göra. Som person är du snabblärd, engagerad och har en hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Meriterande är att du har administrativ vana och kunskaper inom MS Office och då primärt Excel. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Anna Eriksson
Tjänst: Ekonomiassistent
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Ljungby
Publiceringsdatum: 2018-03-08
Sök jobbet