Erfaren CNC-operatör till Gunnebo Industier

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu två specialister inom fleroperationsmaskiner av typen Okuma och svarv till vår kund Gunnebo Industries som vill förstärka sitt team i Växjö. Arbetsuppgifterna består främst av bearbetning av smidesdetaljerna i komponentfabriken. Maskiner och robotar som används i bearbetningen är bland annat en 5-axlig svarv, fräs, borrmaskin och robotceller med ABB och Motomanrobotar. Ambitionen är att vidareutveckla fler produktgrupper och på så sätt utnyttja fleroperationsmaskinens fulla potential, något du kan vara med och verkställa! Programmering och kompensering av de olika maskinerna ingår i det dagliga arbetet och programmeringsspråken som används är bland annat Fanuc, Siemens och Heidenhain. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och kvalitet. Tjänsten är en rekrytering med anställning direkt hos Gunnebo, med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten löper på heltid och arbetstiderna är tvåskift men även andra skift kan förekomma.

Din profil
Du som söker är en händig och driven person med öga för detaljer. Du har gedigen erfarenhet av bland annat verktygsbyte och programmering och kan ställa in maskinerna självständigt enligt ritning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av robotprogrammering. Du trivs med att jobba självständigt mot gemensamma mål. Som person är du hjälpsam, engagerad och prestigelös. I din roll har du chans att påverka effektiviteten i ditt arbete, utvecklas och arbeta vid olika typer av maskiner då personalen ibland roterar mellan maskinerna i fabriken. Vi ser därför att du som söker är flexibel och har viljan att ständigt förbättra produktivitet och utförande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: CNC-operatör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-21
Sök jobbet