Har du utbildning inom el? Vi kan ha jobbet för dig!

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba i en ljus och fräsch miljö på ett växande industriföretag i Växjö. Dina arbetsuppgifter består av att självständigt bygga elskåp i varierande och kundanpassad utformning efter kopplingsschema, vilket ställer krav på noggrannhet och produktivitet i ditt arbete. Du jobbar på avdelningen tillsammans med ett gäng trevliga och kompetenta kollegor. Du som söker har någon form av elutbildning och/eller erfarenhet av el och automation i arbetslivet. Som person är du trevlig, lättlärd och vill alltid göra ditt bästa.

Din profil
Vi söker dig som är en pigg och trevlig person. Du är nogrann och van att jobba i högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet i en tillverkande industri. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Elmontör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-11
Sök jobbet