Ekonomiassistent till IV Produkt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Med huvudkontor och produktion i Växjö sysselsätter vi 330 personer och omsätter drygt 760 Mkr. Idag har vi flera säljkontor i Sverige samt exportförsäljning genom flertalet dotterbolag och partners. Företaget är privatägt, vilket borgar för långsiktighet och engagemang.

Dina arbetsuppgifter
IV Produkt expanderar och söker nu en ekonomiassistent. Vi söker dig som lockas av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med IV Produkt. I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att arbeta med kund- och leverantörsreskontran samt löpande bokföring i våra utländska dotterbolag. Programmen du kommer använda mest är IFS, Fortnox/Briox och Visma.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av ekonomiarbete i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har relevant ekonomiutbildning samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Pratar du dessutom tyska är det ytterligare plus. Som person är du driven, ansvarstagande och noggrann. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2018-04-06. Kontakta gärna Anna Eriksson på 0470-74 00 80 om du har frågor. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Anna Eriksson, Josefin Gustavsson
Tjänst: Ekonomiassistent
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-12
Sök jobbet