Sluttestare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Alvesta växer och söker därför en duktig sluttestare att stärka upp teamet i produktionen med. Arbetet som sluttestare innebär att du testar systemets funktioner, utför mätningar och felsökning med hjälp av elschema och verktyg som sista steg i produktionskedjan. Det är här produkten funktionstestas innan det levereras till kund. Rollen innebär även att man utför justeringar. Tjänsterna löper på heltid med tillträde snarast.

Din profil
Du som söker är utbildad inom el / automation alternativt har minst ett par års erfarenhet inom liknande arbete. Du läser elschema obehindrat. Du är snabbtänkt, självgående och har ett analytiskt förhållningssätt. Då arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor krävs det att du fungerar väl i grupp. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Sluttestare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-03-12
Sök jobbet