Extrajobb inom internservice

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som vill arbeta extra inom internservice hos vår kund i Växjö. I rollen som internservicemedarbetare kommer du arbeta med bland annat frukost- och lunchservering, lägga matbeställningar och diskning samt städning. I tjänsten ingår även en del administration.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du är i början av dina studier eller har minst ett år kvar på din utbildning. Du är serviceinriktad, initiativtagande och tycker om när det händer mycket. Vi ser gärna att du är flexibel och vid behov kan hoppa in med kort varsel. Som person är du driven och prestigelös. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Anna Eriksson
Tjänst: Internservice
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-08
Sök jobbet