Extrajobb inom lager och produktion

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba extra i vår bemanningspool inom lager och produktion. Kunderna finns inne i Växjö och arbetsuppgifterna består av packning, orderplock, avemballering och traditionellt lagerarbete. Arbetstiderna kommer främst vara förlagda på dagtid under veckodagarna.

Din profil
Du som söker studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba ca 2 pass eller mer i veckan. Som person är du driven, noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vi ser gärna att du är flexibel både vad det gäller arbetsuppgifter samt inhopp med kort varsel då det kan bli aktuellt. Eftersom det är ett långsiktigt uppdrag ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Har du truckkort kan det vara meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Produktionspersonal student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-17
Sök jobbet