Produktionspersonal till IT-företag

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba inom lager och produktion. Arbetsuppgifterna kommer bestå av packning, orderplock, avemballering men även möjlighet till lättare installationer av datorer. Det är ett uppdrag på heltid där arbetstiderna är förlagda dagtid under veckodagarna.

Din profil
Du som söker gillar att jobba i lag och ser att du har en viktig roll för att teamet ska fungera på bästa vis. Som person är du driven, noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Kunden är ett IT-företag som finns inne i Växjö och det är ett uppdrag som förväntas pågå under de närmsta månaderna. Erfarenhet inom IT är meriterande dock inget krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-17
Sök jobbet