Extrajobb & Sommarjobb - Galvin Green Kosta Outlet

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till Galvin Greens butik i Kosta söker vi personal som har möjlighet att redan nu arbeta extra under våren, ca 2-3 heldagar per vecka, och därefter kan tänka sig att arbeta heltid under perioden juli-september. Vi vill att du som söker är studerande och känner att du har lust och utrymme att arbeta extra under våren. Om du ska studera i höst kan slutdatum efter sommaren diskuteras. Galvin Green är ett välkänt varumärke inom golfkonfektion och dess kläder är flitigt använda på golfbanor runt om i världen. Huvudkontor och lager finns i Växjö så stöttning och uppbackning finns på nära håll för butiksmedarbetarna i Kosta. Dina arbetsuppgifter består främst av att vara behjälplig mot kunder, kassatjänstgöring samt varuplock och lagerhantering.

Din profil
Du har ett socialt, öppet och hjälpsamt förhållningsätt till kunder och medarbetare, du tycker om att ge god service och trivs i rollen som ambassadör för varumärket då du arbetar i butiken. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Butikspersonal Kosta
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Lessebo
Publiceringsdatum: 2018-04-16
Sök jobbet