Sales leads Qualifier till DHL Parcel

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
DHL Parcel Sweden är en del av DHL som ansvarar för våra erbjudanden till e-handeln (B2C) och till privatpersoner (C2C). Det innebär att vi ser till att kunder i Sverige både kan skicka och ta emot paket via något av våra paketombud, Service Point, likväl som via våra paketautomater. Allt vi gör syftar till att stärka vår position på den ständigt växande e-handelsmarknaden där vi är mycket framgångsrika.

Dina arbetsuppgifter
Till DHL Parcel i Växjö söker vi nu dig som brinner för att bearbeta nya kunder. De företag som du får möjlighet att ringa är inte ännu kunder hos DHL och du kommer vara första kontakten. Genom att berätta vad DHL kan erbjuda kunden skapar du ett intresse för ytterligare kontakter med en säljare från Field- eller Telesales, som sedan slutför affären.

Din profil
Du som söker är mål- och resultatinriktad och du har ett brinnande intresse för att arbeta med kund i fokus. Du trivs i en miljö där det är full fart och mycket att göra. Din arbetsmoral är hög och du har inställningen att ingenting är omöjligt. Du gillar nya utmaningar och tycker att det sporrar att arbeta under eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom försäljning gärna via telefon samt vana att arbeta processorienterat. Du har lägst gymnasieutbildning, har god datavana och förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem. Du uppskattar att jobba med nya unika uppdrag varje dag – många och nya kundkontakter varje dag! Du stormtrivs med att arbeta i ett team och att vara en del av något större. Då koncernsspråket är engelska behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktpersoner: Jenny Samuelsson, Josefin Gustavsson
Tjänst: Innesäljare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-17
Sök jobbet